Vær med å forme fremtiden

En kokk med forkle og logoen Smak deg frem.

Smak deg frem. Foto: Smak deg frem

Mat- og måltidsbransjen er en næring i endring. Det er viktig og spennende, og det betyr at du kan være med å finne frem til nye og mer bærekraftige løsninger for fremtiden.

I mat- og måltidsbransjen utvikles nye typer arbeidsplasser, spennende oppstartsbedrifter og tiltak for å sikre bærekraftig vekst i raskt tempo. Det gir muligheter for deg som vil være med å forme fremtiden. 

Les mer om bærekraft på Restaurant- og matfag her

Mat- og måltidsbransjen ligger i forkant når det gjelder bærekraft. Og det er bra for alle. Bra for kloden vi alle bor på. Bra for gjestene som vet at maten de spiser er bærekraftig. Bra for kokken som vet akkurat hvor maten kommer fra, og bra for servitøren som kan fortelle historiene som gir gjestene trygghet.

Få smaken på bærekraft

Velger du Restaurant- og matfag, står bærekraft på timeplanen. Restaurant- og matbransjen ligger i forkant når det gjelder bærekraft. Det er bra for alle. Bra for kloden. Og bra for deg som vil være med å forme en bærekraftig fremtid for oss alle.

Møt Jenny: Kokkeelev med smak for studiespes

Jenny går restaurant- og matfag, yrkes og studiekompetanse, ved Vestby VGS. Det byr på på en skolehverdag utenom det vanlige, samt både fagbrev og studiekompetanse etter læretiden.