Om smak deg frem

NHO Reiseliv har tatt initiativ til kampanjen og nettsiden Smak deg frem. Vi har også mange andre med på laget. Målet vårt er å vise frem de spennende mulighetene og fortrinnene du får med en utdannelse innen restaurant- og matfag.

Norsk reiseliv drives fremover av dyktige, kompetente folk med solid fagkompetanse og et bredt spekter av egenskaper. Fremtidens arbeidsliv krever store omstillinger - i alle bransjer.

Hva du kan og hvilke egenskaper du har, er mye viktigere enn hva slags jobbtittel du tilegner deg. Nettopp dette er hva vi i NHO Reiseliv ønsker å vise deg med Smak deg frem, der du møter unge som smaker seg frem til sin egen framtid.

Norsk reiseliv skal fortsette veksten. Da trengs unge, kreative krefter

Starter du på restaurant- og matfag nå, står norske reiselivsbedrifter klare til å ønske deg velkommen med på laget når du er ferdig med utdannelsen. For selv om koronapandemien har gjort det tøft for mange i reiselivsbransjen, så skal norsk reiseliv reise seg igjen. Og restaurantbransjen skal fortsette den utrolige veksten vi så før pandemien kom. Men da trenger vi deg med på laget.

Vårt råd til deg som skal starte på viderevående nå, er å smake deg frem. Smak på mulighetene. Smak på kommunikasjon, ledelse, stressmestring, kreativitet, mangfold, bærekraft og alle de andre mulighetene som ligger åpne for deg. 

Vil du bli med å spre budskapet Smak deg frem?

Vi er mange som ønsker å spre informasjon om mulighetene du får med utdannelse innen restaurant- og matfag.

Vil du bli med å spre budskapet og kampanjefilmene på nettsider, i sosiale medier, i presentasjoner  - eller på en helt annen måte, kanskje?
Ta kontakt med oss - så tar vi en prat - og sender deg alt du trenger :-) 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne: