Hopp til hovedinnhold
Logo
Kontakt oss
  • Få smaken på...
    • Bærekraft
    • Fagkunnskap
    • Teknologi
    • Ledelse
    • Profesjonalitet
    • Kreativitet
    • Kommunikasjon
    • Variasjon
    • Forsprang
    • Fremtiden
  • Hverdagen med Restaurant- og matfag
    • Kokkeelev
    • Servitørlærling
    • Kokk
    • Kjøkkensjef
    • Slakter
    • Sjømathandler
    • Industriell matproduksjon
    • Baker
  • Om Smak deg frem
Logo
    • Få smaken på...
    • Hverdagen med Restaurant- og matfag
    • Om Smak deg frem
    • Få smaken på...

    • Bærekraft
    • Fagkunnskap
    • Teknologi
    • Ledelse
    • Profesjonalitet
    • Kreativitet
    • Kommunikasjon
    • Variasjon
    • Forsprang
    • Fremtiden
    • Hverdagen med Restaurant- og matfag

    • Kokkeelev
    • Servitørlærling
    • Kokk
    • Kjøkkensjef
    • Slakter
    • Sjømathandler
    • Industriell matproduksjon
    • Baker
    Kontakt oss
    Smak deg frem Kontakt oss

    Kontakt oss

    Har du spørsmål om Smak deg frem? Vil du være med å spre budskapet? Ta kontakt.

    Del denne siden:

    • Facebook
    • Twitter
    • LinkedIn
    • Epost
    • Se alle Smak deg frem-filmene her
    • Dette lærer du på Restaurant- og matfag
    • Henrik Hamborg
    • Politisk rådgiver for kompetanse og rekruttering
    • henrik.hamborg@nhoreiseliv.no
    • 41693547
    • Trine Knudsen-Dabbadie
    • Digital rådgiver
    • trine.knudsen-dabbadie@nhoreiseliv.no
    • 93063572
    Kokkelærlinger

    Sulten på mer? Sjekk ut Restaurant- og matfag på vilbli.no

    Lurer du på noe? Kontakt opplæringskontoret for Restaurant- og matfag i din region

    Logo
    Følg oss på TikTok

    Om denne siden

    Om smak deg frem

    Kontakt oss

    Send oss en epost
    hei@smakdegfrem.no 

    Viktige greier

    Personvernerklæring

    © Smak deg frem 2023

     

    • Facebook
    • Instagram
    • Youtube