Profesjonalitet i alle ledd

To kokkelærlinger på jobb

Restaurant- og matfag krever disiplin, presisjon og kunnskap. Det er et håndverk som må læres skikkelig og utøves korrekt.

Lærerne og veilederne du møter på Restaurant- og matfag har høy kompetanse i faget og praktisk erfaring fra bransjen. Som elev får du oppleve hva som kreves, og øvd på ferdighetene som skal til for å lykkes, i det virkelige arbeidslivet.

Norsk reiseliv skal fortsette veksten. Da trengs unge, kreative krefter

Starter du på restaurant- og matfag nå, står norske reiselivsbedrifter klare til å ønske deg velkommen med på laget når du er ferdig med utdannelsen. For selv om koronapandemien har gjort det tøft for mange i reiselivsbransjen, så skal norsk reiseliv reise seg igjen. Og restaurantbransjen skal fortsette den utrolige veksten vi så før pandemien kom. Men da trenger vi deg med på laget.

Vårt råd til deg som skal starte på videregående nå, er å smake deg frem. Smak på mulighetene. Og se hva  smaken på kommunikasjon, ledelse, stressmestring, kreativitet, mangfold, bærekraft og alle de andre mulighetene som ligger åpne for deg.