Hopp til hovedinnhold
Logo

Hva leter du etter?

      Se alle treff

      Muligheter

      • Kokkeelev
      • Servitørlærling
      • Kokk
      • Kjøkkensjef
      • Slakter
      • Sjømathandler
      • Industriell matproduksjon
      • Baker

      Ferdigheter

      • Bærekraft
      • Fagkunnskap
      • Teknologi
      • Ledelse
      • Profesjonalitet
      • Kreativitet
      • Kommunikasjon
      • Variasjon
      • Forsprang
      • Fremtidsrettet

      Verktøykasse

      • Bilde- og videoarkiv
      • Undervisningsopplegg for skoler
      • Markedsføringsmateriell

      Om Smak deg frem

      • Hvem står bak Smak deg frem?
      1. Smak deg frem
      2. Søk
      31 resultater:
      1. Få smaken på kreativitet

        Når du velger Restaurant- og matfag står kreativitet i sentrum, både på skolen og i læretiden. Å kunne tenke utenfor boksen er en egenskap som er ettertraktet, uansett hva fremtiden bringer.

        https://www.smakdegfrem.no/fa-smaken-pa/kreativitet
      2. Inspirasjonsbrosjyre

        https://www.smakdegfrem.no/verktoykasse/inspirasjonsbrosjyre
      3. Visittkort

        https://www.smakdegfrem.no/verktoykasse/visittkort
      4. Vår

        https://www.smakdegfrem.no/verktoykasse/var
      5. Få smaken på profesjonalitet

        På Restaurant- og matfag møtes du av dyktige fagfolk i alle ledd: på skolen, i bedriftene, som elev og senere som lærling. Du øver på ferdighetene dine i praksis. Og du får betalt under utdanning.

        https://www.smakdegfrem.no/fa-smaken-pa/proff-i-alle-ledd
      6. Få smaken på ledelse

        Velger du restaurant- og matfag, lærer du ledelse. Du lærer å ta ansvar, gi retning og være trygg på egne beslutninger: Egenskaper som er ettertraktede, uansett hva du velger å bruke dem til.

        https://www.smakdegfrem.no/fa-smaken-pa/ledelse
      7. Møt Silje: Bakerlærling med smak for muligheter

        Silje Pedersen Johnsen (23) har alltid elsket å bake. Men at Restaurant- og matfag var det riktige valget for henne, fant hun først ut etter å ha fullført studiespesialisering.

        https://www.smakdegfrem.no/smak-pa-hverdagen/baker
      8. Få smaken på teknologi

        Teknologi, roboter og automatisering er en del av hverdagen vår. Det gjør teknologisk kompetanse ettertraktet på arbeidsmarkedet. På Restaurant- og matfag står teknologi i fokus. Det gjør deg klar for fremtiden.

        https://www.smakdegfrem.no/fa-smaken-pa/teknologi
      9. Instruksjonsfilmer for "Ung restaurant" og "Vi dekker til fest"

        https://www.smakdegfrem.no/verktoykasse/instruksjonsfilmer-for-ung-restaurant-og-vi-dekker-til-fest
      10. Få smaken på fagkunnskap

        Når du velger Restaurant- og matfag får du fagkunnskap og ekspertise du har nytte av hele livet. Du lærer arbeidsteknikker, om kosthold og ernæring, bærekraft og ressursbruk, og får viktig kunnskap som er ettertraktet - uansett.

        https://www.smakdegfrem.no/fa-smaken-pa/fagkunnskap
      • Forrige
      • Side 2 av 4
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • Neste
      Logo
      Følg oss på TikTok

      Om denne siden

      Om smak deg frem

      Kontakt oss

      Send oss en epost
      hei@smakdegfrem.no 

      Viktige greier

      Personvernerklæring

      © Smak deg frem 2023

       

      • Facebook
      • Instagram
      • Youtube